Ultimaker S5 op grote schaal toepassen

De Ultimaker S5 is één van de nieuwe modellen van de innovatieve fabrikant op het gebied van 3D printen. Het is het type printer dat geschikt is voor werken op grote schaal. De uitgebreide taken die ermee uit te voeren zijn, maken deze printer heel interessant. Zeker ook omdat de fabrikant er wel in geslaagd is om de printer compact te houden. Zo is het dus ook voor iedereen mogelijk om ermee te werken. Niet alleen op kantoor, maar ook in hobbykamer heeft deze een plek. Dit is interessant om verder te verkennen voor gebruikers.

Grote prints gemakkelijk uitwerken
De Ultimaker S5 is voor professionele doeleinden zeer geschikt. Dat heeft bijvoorbeeld te maken met een aantal duidelijke kenmerken. In de eerste plaats zijn de eisen op het gebied van 3D printen tegenwoordig flink hoog. Dat betekent dus ook dat met een printer gewerkt moet worden die hieraan kan voldoen. Denk aan een uptime van 24 uur per dag. De verschillende onderdelen van de S5 zijn zo sterk en stabiel, dat dit goed haalbaar is. Dit maakt het gebruik voor zakelijke doeleinden dan ook een stuk gemakkelijker. Bovendien is er nog meer de moeite waard.

De printer voor specifieke taken
Hoewel de Ultimaker S5 zeer flexibel bruikbaar is, is het wel zo dat deze voor hele specifieke taken te gebruiken is. Daardoor kan elke doelgroep precies doen wat nodig is. De 3D prints zijn dan altijd van dezelfde hoge kwaliteit. Dit is vooral het geval als het om productie maken met de 3D printer gaat. Complete producten kunnen geprint worden op deze wijze. Terwijl ook voor ontwerp van alles mogelijk is. De functie rapid prototyping helpt bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van prototypes. Dit maakt de ontwikkeling flink wat gemakkelijker. Dit zijn allemaal grote voordelen van de printer.

Nieuwe paden bewandelen met de S5
De Ultimaker S5 opent deuren als het om 3D printen gaat. Je krijgt de mogelijkheid om allerlei nieuwe doelen te bereiken. Dat komt mede ook omdat de printer voor allerlei doelen te gebruiken is. Zoals eerder aangeven is de S5 bijvoorbeeld heel geschikt voor het printen van prototypes van ontwerpen. Terwijl ook de productie van het uiteindelijke ontwerp er gemakkelijk mee te maken is. Dat betekent dus dat de printer zowel aan het begin als aan het eind van het proces kan staan. De diverse mogelijkheden, maken de printer aantrekkelijker. Doe hier je voordeel als ondernemer mee.

Voor meer informatie over Ultimaker S5 Pro Bundle, bezoek onze website!

Techniektips