Hier moet je opletten bij het inhuren van een technisch specialist

Een technisch specialist huur je naar alle waarschijnlijkheid niet elke dag in. Je wilt vooraf weten waar je aan toe bent, aan technisch specialisten is immers lastig te komen. Daardoor zijn er veel zogenaamde ‘cowboys’ actief in deze branche. 

Het is verstandig om een gecertificeerde specialist in te huren die veel ervaring heeft. Als het mogelijk is, spreek dan vooraf een vaste prijs af. Je weet dan waar je aan toe bent. 

Huur een gecertificeerde specialist in met ervaring 

Wanneer je een technisch specialist nodig hebt, is ervaring in veel gevallen een vereiste. Specialisten die bijvoorbeeld machines maken of verhuizen, moeten dit al een keer hebben gedaan. Wanneer dit niet zo is, is de kans op fouten een stuk groter. Technische specialist Veldkamp, is zo’n bedrijf dat alles kan.

Bekijk de reviews van het bedrijf

Of het bedrijf goed werk levert, kun je vaak terugzien in de reviews. De cowboys in de markt hebben slechte recensies. Ze vragen in veel gevallen veel te veel geld. Reviews van een technisch specialist zijn te vinden op Google, Facebook of op reviewplatformen als Trustpilot en Klantenvertellen.

Investeer in goede mensen

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuizen van machines, het maken van machines of het resetten van machines betaal je op dit moment de hoofdprijs. Er is namelijk een enorm tekort aan goed, technisch personeel.  Omdat er momenteel werk genoeg is, is het niet verstandig om af te dingen. Anders pakken deze bedrijven wel een andere opdracht.

Op welke manier worden mijn machines verhuisd? 

Een machine kan op verschillende manieren verplaatst worden. In veel gevallen worden machines afhankelijk van de grootte, het gewicht en de kwetsbaarheid compleet gemonteerd en op de nieuwe locatie weer opgebouwd.

Er zijn ook machines die in zijn geheel transport worden. Deze worden dan niet gemonteerd. In veel gevallen wordt dit gedaan bij machines die lastig demonteerbaar zijn en veel kleine onderdelen bevatten.

Techniektips